Plannen voor 2022

Toscana part III

De eerste maand is om en ik heb in Januari geen enkele keer een moment gevonden om er op uit te gaan, heb echter veel in Photoshop geleerd met name om processen te automatiseren en er zijn plannen gemaakt voor de rest van 2022 ! 
Om te beginnen de eerste week van mei ga ik zoals het er nu naar uitziet met de FF Fotoschule weer naar de Toscana, dat zal dan de derde keer worden maar alleen al de locatie waar we verblijven heeft onder andere de fotospot die je hier links ziet en uiteraard gaan we de hotspots ook bezoeken 🙂
Wat een dergelijke reis bijzonder voor mij maakt is het samen zijn met andere gepassioneerde fotograven, ervaringen delen en samen te kunnen genieten van deze mooie passie !

Provence part II

De eerste week van Juni vervolgen we onze weg verder dan zal ik wederom als alles mee zit met de FF-Fotoschule op pad gaan, dit keer naar de Provence om midden in het bloeiseizoen van de lavendel mooie indrukken te verzamelen, dit zal mijn 2e reis worden de eerste keer was ik hier samen met Hans Altenkirch om te scouten en dat was al een week om nooit te vergeten! maar goed ik heb meer plannen voor dit jaar die ik of nog in het voorjaar begin om te zetten of wellicht naar de herfst verschuif..

Post Covid werken

Voor ons gaat er toch wel een en ander veranderen, max 50 procent weken we nog op kantoor de rest gaan we “remote werken” dat hoeft dus niet altijd vanuit huis te betekenen..
Als landschapsfotograaf die ook graag een blauw uurtje mee pakt en lightpainting doet zijn de tijdstippen van het fotograferen bij zonsopgang en ondergang wat tussen april en oktober betekend dat dit prima voor aanvang van de werkdag of erna gedaan kan worden en zonder veel verlof te hoeven offeren ik mijzelf in een andere “fotobiotoop” kan begeven 🙂
De plek die ik voor ogen heb is een van mijn favoriete bestemmingen in Italië Abruzzo een ruig en nog relatief onbekend gebied dat ook wel het wilde hart van Italia genoemd wordt hier komen ook nog wolven en beren voor maar bovenal zijn hier geweldige landschappen te vinden.
In een week of 4 a 6 die ik plan er te zijn zal ik 3 weken vol fotograferen en 3 overdag werken en in de ochtend af en toe er op uit kunnen maar vooral s’avonds elk moment kunnen pakken ! ik kijk er al naar uit!  

En verder…

Uiteraard gaan we verder waar we gebleven zijn en ook nieuwe dingen oppakken oa Portretjes is iets waar ik meer mn focus op wil gaan leggen om de grenzen te verkennen en uit de comfort zone te komen.
Blauwe uurtjes zullen ook weer verschijnen hopelijk weer met mijn fotomaatjes in combinatie met Griekie bepaalde lezers kunnen zich alvast melden !
Maar ook het lightpainten met Robert en Sabine dat dankzij Covid erg ver op de achtergrond geraakt is wil ik weer gaan oppakken dus de stilte die nu heerst zal straks tot de verleden tijd gaan behoren ik heb er zin in !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
%d bloggers liken dit: