Wat is het alweer lang geleden..

Ik zit in mijn archief te bladeren en kom ineens foto’s tegen uit 2020, Januari 2020 juist dat is inmiddels meer dan 2 jaar geleden en nog voordat Covid als bedreiging ervaren werd.Met mijn Ligtpaintingbuddy Robert Wiggers de lampen weer eens uit gelaten en geprobeerd in park Zonsbeek bij de uitzichttoren een mooie Impressie te vangen.
Wat ik erg vind is dat het inmiddels dus 2 jaar wat zeg ik meer dan 2 jaar geleden is dat wij samen op pad geweest zijn en ik kijk er naar uit om weer nieuwe dingen te gaan ondernemen en gewoon weer intensief samen met deze leuke vorm van Fotografie verder te kunnen gaan.

Wat heeft een platform als deze website voor zin als we dit niet meer verder oppakken alleen al de verhalen die we kunnen vertellen nadat we even er op uit zijn geweest zijn al meerdere posts waard ! ( daar kom ik later nog wel op terug ).
Als het weer straks ook nog een beetje mee wil werken, wat het in de laatste tijd zeker niet gedaan heeft dan hoop ik binnen nu en 14 dagen weer eens op pad te zijn geweest en dan volgt uiteraard de volgende update !
Ik ga nu deze post online zetten en meteen een App de deur uit doen es kijken wat er gaat gebeuren en wanneer we weer gaan ! wordt vervolgd …

Nog een paar impressies van wat we deze avond gemaakt hebben samen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
%d bloggers liken dit: