Webinar Lightpainten

Ik heb er zin in !

Na een jaar gaat het weer door ! Ik ga vanavond weer een webinar Lightpainten verzorgen.
Al met al nog best wat werk, alle tools moeten uit de berging naar de woonkamer verplaatst worden ( en morgen alles naar de auto want dan weer op pad met Robert Wiggers.
De techniek moet getest worden 2 cams met een camlink adapter on mn Olympus als webcam te kunnen gebruiken, de settings in OBS prepareren om vloeiend tussen de cams en andere schermen die ik wil laten zien te kunnen switchen. Oh ja en alle accu’s laden niet dat halverwege de webinar mn Olympus uitvalt ..
Straks de rolluiken sluiten en de video lichten juist instellen en niet te vergeten even een handdoek op mn bureau leggen ik pak de hele tijd tools en leg die weg voor de microfoon en dat maakt herrie aan de kan t van de deelnemers #gaandeweglerenwehoehetmoet
Ontstaan is dit idee aan het begin van de pandemie toen ik in huis lightpainting fotos maakte en heb iets op gemaakt waarmee mensen na de webinar meteen mee aan de gang kunnen Tools maken van een oude lineaal en wc rollen ga zo maar door, kinderspeelgoed een 3e leven geven tips en trucs om te belichten ga zo maar door.
Hieronder zien jullie hoe mijn woonkamer er nu uitziet šŸ™‚ hoe dan ook ik ben er helemaal klaar voor en heb er weer zin in !
Meer Info kan je vinden onder: Webinar Lightpainting en in April ben ik samen met Frank in Duisburg zie: Lightpainting in LaPaDu Duisburg

Hier onder nog een paar voorbeelden ik leg stap voor stap uit wat ik doe en hoe de effecten te realiseren zijn soms door kleine dingen met de camera te doen waar je normaal niet op zou komen šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
%d bloggers liken dit: