Op pad met Robert

Na 2 jaar weer painten !

Idd meer dan 2 jaar duurde het voordat we weer eens wat ondernamen, niet dat we geen plannen hadden maar om de een of andere reden fietste er weer wat tussen of iemand was zwaar verkouden gezeur de grens over te gaan noem maar op.
Robert had een leuke plek gespot waar water is en we met spiegelingen konden spelen, hier gaan we dan zeker ook terug maar dan iets anders georganiseerd, het “probleem” was dat we om 2 slootjes moesten lopen dan naar de andere kan van de vijver en dat was ongeveer 1 minuut niet veel maar als je dat 20 keer doet … 

De volgende keer staan de tools uit het zicht aan de andere kant van het water en de ander bedient dan de camera’s werkt een idee of 5 a 10 uit en dan wisselen we van beurt komt er vast nog veel meer leuks bij uit.
Voor mij was het gewoon een gezellig avondje op pad en dat ik niet veel plaatjes gemaakt hebt is dan ook niet erg, komt wel weer ! 
Wel heb ik wat met nieuwe figuurtjes zitten oefenen en hoewel niet de beste Lightpaining fotos die ik ooit gemaakt heb zijn ze wel weer een aanstoot om nieuwe dingen te gaan proberen en dus weer vaker op pad !
Hieronder een paar voorbeelden en een startrail foto gemaakt met de Olympus om-D 5 MK III die de lightcomposite modus heeft waardoor je dit soort foto’s kan maken zonder dat alles enorm overbelicht raakt !Scroll Up
%d bloggers liken dit: