Iets nieuws uitproberen

Dit ruikt naar meer!

Gisteren weer eens aan het spelen of beter gezegd.. ik was mn huis wat aan het opruimen en daarbij kwam ik 4 vierkante spiegels tegen 30 bij 30 centimeter ooit voor een foto gekocht tijdens mn 365 dagen project in 2011om er een infinity beeld mee te maken met heel veel 70-200 Lenzen in beeld dat was destijds niet makkelijk de spiegels zo neer te zetten zodat ze bleven staan en ook zo dat de camera NIET in beeld te zien was, wellicht is dat ook de reden dat ik deze spiegels niet vaak meer heb gebruikt. Ik zal het betreffende beeld uit 2011 nog even toevoegen ook al heeft het niet veel met dit onderwerp te maken ..

Gisteren echter Kreeg ik een ingeving, wat als ik ze niet rechtop zet maar met een hoek van 45 graden op de grond leg en er dan boven ga painten ?
Nou niets dus, je moet even kijken wat er naar de lens gespiegeld wordt, en DAAR moet je dan gaan painten.. dus poging nummer 2. met een enkel LED lampje snel iets gemaakt en daar zag ik al een buitengewoon leuk resultaat !
Hier is een voorbeeld van een van de allereerste pogingen om met de spiegels iets te doen, nog in mn gastenkamer snel de gordijnen dicht en 3 a 4 testjes gedaan.
Gewacht tot de avond daar was en vervolgens in de woonkamer verder gegaan, het geen niet echt makkelijk bleek te zijn met een extreem nieuwsgierige jonge kat om me heen.
Uiteindelijk met blades, zwaarden, lightwriters van alles geprobeerd heb gemerkt dat je niet direct voor de spiegel hoeft te painten, kan ook 2 meter naar achteren en DAT brengt me weer op het idee de spiegels maar eens mee naar buiten te nemen, ik wou dat doen alleen toen was het al 3 uur in de nacht en ben dus maar naar Bed gegaan šŸ™‚ Ik zal in de gallerij even de resultaten van vandaag zetten en later gaan we dan buiten verder testen !

Scroll Up
%d bloggers liken dit: