Hoe lang ik dit al van plan ben

Afgelopen zaterdag was het schitterend weer ik had niets te doen en heb dus besloten dat te doen wat ik al heel lang van plan was, de Sint-Janskathedraal tijdens het blauwe uur te fotograferen, temeer omdat ik had gezien dat de bomen om het plein herplant zijn en dus een goede blik op de kathedraal mogelijk is.
Maar ook even scouten er is daar veel te zien, op tijd vertrokken om in het Paleiskwartier waar ik vaak ben voor mn werk over de brug het spoor over de oude binnenstad in te trekken.
Gezocht naar plekken met water, het marktplein uiteraard de St Janskathedraal zelf die met extreme groothoeklens van 2 kanten vast te leggen is mn keuze gemaakt, marktplaats niet optimaal omdat er nog marktkarren stonden.
Begonnen ben ik aan de noordzijde van de kathedraal om te zien of ik er thuis nog een goede foto uithaal nadat ik hem heb recht gezet, daarna de zuidzijde verschillende perspectieven de mooiste met 7,5 mm op de grond gezet om niet te veel voorgrond te hebben en meer dynamiek te creëren het licht op de Kathedraal is wel moeilijk om achteraf te corrigeren en besloot om nog via de markt naar de Smalle haven te lopen om het stadhuis en de oude huisjes aan het water vast te leggen, voor mij een absoluut zeer geslaagde avond! nu aan de gang voor mn workshop lightpainten!

Scroll Up
%d bloggers liken dit: