Workshop lightpainten!

Workshop Lightpainten in Duisburg.

Eindelijk nadat we Frank mij in 2019 vroeg of ik workshops lightpainten wilde verzorgen in Duisburg kon het in 2022 voor het eerst plaatsvinden. Ik had 7 leuke deelnemers en we hebben ons best gedaan om er wat moois van te maken, mijn doel is het met de beginners workshop te laten zien dat je al met hele simpele middelen zoals een paar flesjes plastic zakken, doppen van colaflessen etc al meteen kan beginnen met voor de camera painten de eerste foto in dit bericht is gemaakt met een wc rol om de zaklamp op zijn plek te houden en een plastic zak van de Jumbo om de eerste orb te maken. 
Daarnaast uiteraard mijn verschillende tools uitgelegd en toen de duisternis gevallen was laten zien wat ik er zoal mee kan doen.
Zoals hier bijvoorbeeld, een kleine demonstratie van een LED strip die ik met een accuboormachine liet draaien eenvoudige tools te koop op Ebay voor rond de 25 euro waarmee je als Lightpainter al heel veel plezier kan beleven.
Ook de aliens konden natuurlijk niet ontbreken en ook een oude bekende van ons Allfred kwam even voorbij om te kijken wat we deden.
Toen om 1:00 de lichten in het park uitgingen en bij enkele deelnemers geen batterij meer vol was hebben we nog 1 laatste foto gemaakt en was het einde workshop. 
Na alles weer in de auto gekregen te hebben kwam ik om 2:30 thuis en vandaag de foto’s bewerkt en nu dus ook online !
In de gallery vind u een mooie impressie van wat we zoal gedaan hebben ik heb het enorm naar mn zin gehad !

Scroll Up
%d bloggers liken dit: