Toscana reis 2022

Op pad met de FF-Fotoschule

Ik had het Eerder al aangegeven in mijn plannen voor 2022 dat als het meezat ik in mei in de Toscana zou zijn met de FF-Fotoschule welnu dat is dus gebeurd 7 mei was het dan zo ver naar Düsseldorf via Frankfurt naar Firenze om daar via een omweg de huurauto op te halen en naar de villa te rijden om de rest van de groep te ontmoeten.
uiteraard omdat ik de auto niet direct aan het vliegveld ophaalde maar 1 km verderop reed ik 2 keer verkeerd voordat ik de laatste 2 deelnemers in de auto mee kon nemen op weg naar ons avondeten 🙂
Ik kan er heel veel over vertellen dat we veel gelachen hebben goed gegeten en Aperol spritz dronken voordat we gingen slapen om vaak al om 4:15 weg te rijden.. Tja het mooiste licht daar moet je wat slaap voor opofferen maar dan heb je ook wat !
Zoals hier de eenzame boom opgenomen vanuit de “tuin” van onze villa ja een nog onbekend motief dat bij de voordeur ligt het bestaat nog ! Uiteraard hebben we alle bekende motieven gezien maar oh wat heb ik weer genoten ik was al 4 keer in de Toscana maar nog nooit in het voorjaar en alles Groen te zien is ook erg mooi !
Hier onder ziet u de gallery van mn beste fotos die ik gedurende deze reis gemaakt heb! en in 3 weken gaan we weer naar de Provence ! ik kan niet wachten !Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
%d bloggers liken dit: