Landscape

Landschappen…

Landschappen. een van mijn grootste passies, naast Blue Hour en Lightpainting kan ik uren met de camera op stap zijn of het nou in de herfst is met de mooiste kleuren, ook in de regenachtige dag in de winter kan je geweldige foto’s maken, je moet het willen zien en slecht weer bestaat in de fotografie eigenlijk niet.Podere Belvedere
Hier rechts is een voorbeeld wat ik geweldig vind een zonsopgang zels al ben ik geen ochtendmens hier kom ik mijn bed voor uit.
De Podere belvedere in de Toscana gemaakt in 2017 toen ik met de FF Fotoschule op pad was met een groep onze gezamenlijke passie te beleven,In mei 2022 ga ik weer met hem.

Ik kan er uren over schrijven en dat ga ik ook doen ik deel hier een selectie foto’s van bijzondere momenten met Vrienden die ik de afgelopen jaren veelvuldig mee heb mogen maken.
Als perfect voorbeeld, na de Toscana reis ging ik naar Pisa om fotomaatjes Dave Zuuring en Aline van Weert op te halen om nog een week herfst impressies in de Dolomiten te fotograferen ik denk dat het overbodig is om te zeggen dat we een geweldige tijd hadden ! Ik zal deel onderin een kleine gallery met wat impressies van landschappen overigens om een top 10 te maken van mn beste fotos dat is voor mij een hele moeilijke opgave šŸ™‚ .. ok het zijn er 9 wellicht worden het er ooit 12 het moet er wel een beetje uitzien he !

Scroll Up
%d bloggers liken dit: