Eerste share op Facebook..

We gaan ervoor..

Heel lang geleden .. er was eens een website waar ik mijn werk publiceerde een oude php foto gallery die verouderde en verouderde tot geen webbrowser deze meer ondersteunde en dus geheel op zwart ging.. dit duurde ongeveer een jaar of 2 tot ik dus besloot weer wat te gaan doen op mijn pagina. Ook zeker geïnspireerd door Fotomaatje Dave Zuuring 🙂 wilde ik meer doen ook mijn ervaringen delen etc..
Dit is een van de redenen dat ik even minder actief was ( het weer is een slap excuus want er bestaat geen slecht weer voor fotografie ) Theme 1 geselecteerd begonnen met inrichten beperkingen alles kut, weer helemaal opnieuw begonnen met Theme 2 in WordPress, om een lang verhaal kort te maken dit is Theme 5 met de nodige plug inns waar ik nu echt bij ga blijven ! ik wil weer naar buiten en niet binnen achter mn beeldscherm wegkwijnen :D.
Als het nou gaat om Het blauwe uurtje, degene die mij een beetje kennen weten dat ik daar niet vies van ben of Lightpainten Andere wegen zoals het fotograferen van Wild Bloemen of Macro achtige fotos, ik ga hier meer delen daarnaast staan er ook een aantal nieuwe plannen op stapel voor 2022 en erna e dat gaat in Mei beginnen of wellicht al in April maar hierover zal ik later berichten zodra mijn plannen meer vorm aan gaan nemen.
wat ik met name vurig hoop is dat het snel weer normaal mogelijk zal zijn met mijn oude fotomaatjes weer geregeld te lightpainten, Griekjes te pakken na een blauw uur tot en met gezamenlijke tochten door de Dolimiten of de Abruzzen..

Ik zal vanaf nu dus weer mijn stinkende best doen om leuke content te gaan maken ( met de camera ) en mijn ervaringen hier uitvoeriger beschrijven en dat op Facebook te delen. 
Tot heden heb ik “Testberichten” geplaatst vanaf nu zal ik weer op jacht moeten gaan naar nieuw materiaal ! 

hier nog wat “nieuw” oud materiaal vanaf nu op jacht naar meer …
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
%d bloggers liken dit: